Bli ScandBoostare

Vi tror på dig och en dynamisk arbetsplats

Det är stimulerande att arbeta på ScandBoost eftersom företaget har ett tydligt fokus på att hjälpa kunder att spara energi. Du bidra till en hållbar framtid är en viktig drivkraft för många anställda på företaget vilket skapar en känsla av meningsfullhet i arbetet. Tillsammans gör vi stor skillnad.


På ScandBoost vill vi förbättra världen och göra den mer hållbar. Det kanske låter pretentiöst, men vi tror att är det möjligt om vi arbetar tillsammans utifrån våra kunders behov och med stor trygghet på vår gemensamma arbetsplats.

Olika kunskaper – större möjligheter

På ScandBoost är vi specialister inom Energiprojekt och vi gillar att arbeta tillsammans. Vi är säljare, servicetekniker, projektledare, serviceledare, kalkylatorer, ledare, affärsutvecklare, projektörer, energikonsulter, etc. – som alla är proffs inom sina områden men som har en sak gemensamt, vi brinner för energibesparing och hållbarhet. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar – och vi gör det utifrån våra kunders behov.

Engagemang och kundfokus

Engagemang och kundfokus är centrala värderingar hos ScandBoost, vilket innebär att alla förväntas att vara lyhörda för kundernas behov och engagerade i att hitta lösningar som kan hjälpa dem att spara energi. Detta skapar en känsla av tillfredsställelse när man lyckas hjälpa en kund att spara energi och minska sin miljöpåverkan.

 

Innovation är också en viktig del av ScandBoosts verksamhet, vilket skapar en känsla av spänning och utmaning bland medarbetarna. Att ständigt sträva efter att hitta nya och bättre sätt att hjälpa kunderna att spara energi är både inspirerande och utvecklande.

 

Trygg arbetsmiljö

Trygghet är en annan central värdering hos ScandBoost, vilket innebär att företaget strävar efter att skapa en trygg och säker arbetsmiljö för alla medarbetare. Detta skapar en känsla av tillit och stabilitet bland anställda vilket bidrar till en positiv arbetsmiljö.

Fråga några andra ScandBoostare...

Koppla ihop dig nedan med några från vårt härliga team för öppna samtal om eventuella möjligheter för dig och lyssna på varför de valt att vara med i ScandBoost teamet. 

Tomas Berggren

Energirådgivare

”Det är verkligen en förmån att arbeta på ScandBoost där jag tillsammans med fantastiskt kompetenta kollegor får hjälpa våra kunder att göra verklig skillnad.”

Magnus Svensson

Ordförande

”…det är otroligt givande att hjälpa ScandBoost att ta steget till att bli en ledande leverantör av energiprojekt. Det som inspirerar mig mest är alla möten med teamet och att känna drivet och energin framåt…”

Johan Wanqvist

CTO

”…det är otroligt givande att varje dag utveckla lösningar som inte bara hjälper våra kunder att förbättra sitt driftnetto och fastighetsvärde, utan också bidra till en mer hållbar värld…”

Ring oss så hjälper vi dig